Mikä on MindHub?

MindHub on ensimmäinen innovatiivinen koodauskerho lapsille ja nuorille 6 ikävuodesta 18 ikävuoteen saakka.

Kurssimme auttavat lapsia kehittämään loogista ja analyyttistä ajatteluaan opettelemalla ohjelmoinnin perusteita. Uskomme, että digitaaliset taidot ovat pääedellytys menestykselle tulevaisuuden ammateissa. Tehtävämme on ohjata lapsen mielenkiinto teknologiaan sellaiseen suuntaan, joka auttaa häntä hallitsemaan digitaalisia perustaitoja ja kykyjä yhdessä loogisen ja analyyttisen ajattelun kanssa, jota tarvitaan menestymiseen millä tahansa alalla. Toimimme oman opetussuunnitelman pohjalta, joka on kokonaan projektisuuntautunut. Se antaa lapselle mahdollisuuden aloittaa oppimisen kanssamme 6-vuotiaana, ja päättää opiskelun ohjelmointikielen oppimiseen 10-vuotiaana. Menetelmät ja työkalut, joiden kanssa työskentelemme, ovat äärimmäisen innovatiivisia ja ne on kehitetty erityisesti ohjelmoinnin opettamiseksi lapsille. Ne ovat myös johdonmukaisia lapsen iän kanssa ja esitellään ohjelmassa mielenkiintoisella tavalla. Suuren mielen palon ja innovaation kanssa luomme ympäristön, jossa lapset erottuvat!

Poly Yankova Perustaja / Mentori

Ominaisuudet ja taidot

Mentorimme ovat ammattilaisia - opettajia, matemaatikkoja ja it-erikoisasiantuntijoita, jotka onnistuvat pitämään lasten huomion oppituntien aikana ja herättämään heidän luovuutensa ja halun saavuttaa tavoitteet.

 • Yksilöllinen lähestymistapa

  Käytämme jokaiseen oppilaaseen yksilöllistä lähestymistapaa, kannustamme luovuutta ja kehitämme monimutkaisia taitoja huippuunsa.

 • Huomion säilyttäminen

  Onnistumme säilyttämään lapsen huomion koko oppitunnin ajan.

 • Palaute

  Kaksiosainen palaute – lasten luoma projekti ja palaute mentoreilta heidän arviointikriteereissään.

 • Lapsen ystävä

  Jokainen tiimimme mentori kohtelee lastasi ystävänään.

 • Ryhmiin jakaminen

  Luomme ystävällisen sosiaalisen ympäristön lapsille, jotka työskentelevät pienryhmissä samanikäisten kanssa.

 • Huipputeknologia

  Menetelmät ja työkalut, joiden kanssa työskentelemme, ovat innovatiivisia ja kehitetty erityisesti ohjelmoinnin opettamiseksi lapsille.

Tiimimme

Meille on tärkeää, että pystymme kehittämään lapsien taitoja ja älyä sekä saamaan luottamuksen heidän vanhemmiltaan.

Mentoreita ei ole lisätty.

Neuvonantajat

Ammennamme kokemusta ja osaamista ihmisiltä, jotka työskentelevät useilla eri osaamisaloilla, mikä auttaa meitä löytämään oikean suunnan.

Yasen Yankov Neuvonantaja / Tekninen johtaja

Haluatko tulla osaksi tiimiämme?

Jos olet mielestäsi energinen ihminen, jolla on paljon intoa ja halua innovoida, olet täydellinen ehdokas tiimimme jäseneksi! Kerro meille itsestäsi!